top of page
9789175576497.jpg
nedladdning.png
nedladdning (11).png

Sju berättelser om starka kvinnor som vet vad de vill ha. En del av dem är redan drottninglika, andra blir det när de kommer till det heta och mörka Afrika. Detta är en samlingsvolym av Serena Fox novellserier Afrikas drottningar och Sånger från savannen.

Viktoria och Vera byter vardagen på NK Woman mot oförglömligt erotiska upplevelser i Zambia. Mullrande vattenfall, söta drinkar, en kryssning på Zambezifloden och nakna lekar i lyxjacuzzin.

 

Aurora och Louise finner varandra, och sexiga män, på sina äventyr i Sydafrika och Krugerparken. Safari, hetta och förbjudna möten på platser man annars bara vågar drömma om.

 

Serena Fox är född äventyrerska. Hon älskar att resa dit turisterna sällan kommer och fascineras mer av naturen omkring henne, än femstjärniga hotell. Många av hennes berättelser utspelar sig utomlands, på allt ifrån lyxiga yachter på Zambezifloden till heta dagar på safari. I sitt anteckningsblock, som alltid är med, skriver hon om åtrån som kan flamma upp oavsett plats i världen.
 

Citrus

Skriven av mig och Åke Qvarfort.

FAKTA

// Titel: En dans av drottningar
// Författare: Serena Fox
// Framsida: M-Design
// Sidor: 254
// Bandtyp: Häftad
// ISBN: 9789175576497

GOODREADS

Goodreads.png

NOVELLER I SAMLINGEN

FOX1_Provhytten_Serena+Fox_audio.jpg
FOX2_Roomservice_Serena+Fox_audio.jpg
FOX4_Kryssningen_Serena+Fox_audio.jpg
FOX3_Forfesten_Serena+Fox_audio.jpg
Worlds End Sydafrika
FOX5_Ovadret_Serena+Fox_audio.jpg
FOX6_Jakten_Serena+Fox_audio.jpg
FOX7_Hovdingen_Serena+Fox_audio.jpg
bottom of page